Boven Verwachting Prijs 2024: de genomineerden

Boven Verwachting Prijs 2024: de genomineerden

Vorige week is de jury bijeen gekomen en heeft alle ingezonden ideeën uitgebreid besproken. Alle ingestuurde ideeën waren natuurlijk hartstikke mooi, maar uiteindelijk kunnen er maar drie genomineerd worden. 

Dan nu... de genomineerden... in willekeurige volgorde:

Een Geheugendeuntje
Speciale OER-radio's verspreiden over huiskamers om muziek onderdeel te maken van het dagelijks leven van cliënten / bezoekers. De positieve effecten van muziek op mensen met dementie ervaren. 

Pieters Sharing Place
Een plek waar het welzijnsaanbod gedeeld wordt met elkaar. Welzijnsmedewerkers kunnen zo elkaars aanbod gebruiken om activiteiten te organiseren en hoeft niet alles dubbel aangeschaft te worden. 

Plukkie al in Die Buytenweye
Een hobbykas in de tuin van Die Buytenweye, zodat cliënten een zinvolle dagbesteding kunnen ervaren wanneer zij gebruikmaken van de tuin. Dit hangt samen met het open deuren beleid, waar de tuin van Die Buytenweye op dit moment nog niet geheel op berust is. 

Nieuwjaarsreceptie
Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 8 januari in 't Trefpunt zal de nieuwjaarsreceptie bekendgemaakt worden. Hierna zullen we natuurlijk delen wie de winnaar van €10.000,- euro om het idee uit te voeren is!

Boven Verwachting Prijs
Sinds 2016 organiseert Pieter van Foreest de Boven Verwachting Prijs, dit biedt collega’s de mogelijkheid om ideeën die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten in te dienen en de winnaars kunnen het idee bovendien direct realiseren.

Mogelijk gemaakt
De Boven verwachting Prijs word mogelijk gemaakt door een schenking van het Klein Breteler fonds.