Geslaagde dagen NLdoet

Geslaagde dagen NLdoet

Op 10 en 11 maart vond NLdoet weer plaats: de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook locaties van Pieter van Foreest namen hieraan deel en organiseerden leuke en nuttige activiteiten!

Vrijwilligers met groene vingers, high tea’en en heerlijk ontspannen in Delft
Bij Die Buytenweye en Stefanna is er door de vrijwilligers hard gewerkt aan het opleuken van de tuin. Bij De Bieslandhof zijn de balkons en tuintjes aangepakt en voorzien van nieuwe plantjes. Bij deze locaties ziet het er weer gezellig en kleurrijk uit. Ook bij Lindenhof zijn de bloempotten voorzien van gezellige violen en konden de dames genieten van een wellnessbehandeling inclusief mooie, gelakte nagels. Dit was een groot succes. In Ontmoetingscentrum Vermeertoren hebben de bezoekers genoten van een heerlijke high tea vol lekkere hapjes. Iedereen heeft hier zichtbaar van genoten.

Lekker buiten wandelen in Midden-Delfland
De vrijwilligers zijn bij Ontmoetingscentrum Singelhof aan de slag gegaan met de tuin zodat iedereen hier straks lekker kan wandelen en genieten van de buitenlucht. Het resultaat mag er zijn!

Pijnacker, Nootdorp en Delfgauw zijn klaar voor de zomer
Zowel in Veenhage, de Wulp,  als bij Zorgboerderij BuitenGewoon 2 en BuitenGewoon 3 is dankzij enthousiaste vrijwilligers flink geklust en zijn de tuinen, balkons en het terras zomerklaar gemaakt. Dankzij de vrijwilligers ziet het er weer fris en strak uit.

Een gezellig, fris en fleurig weekend in het Westland
Bij De Terwebloem is er door de vrijwilligers een wasstraat opgezet voor rolstoelen en rollators, de bewoners gaan weer stralend door het huis. In De Hooge Tuinen is het terras zomerklaar gemaakt en bij Vlietzicht de balkons. De bewoners waren erg enthousiast om de vrijwilligers zo bezig te zien! Ontmoetingscentrum Naaldwijk ziet er weer gezellig en fris uit dankzij de hulp van de vrijwilligers bij het vullen van de bloempotten met fleurige violen. Na het harde werk werd er nog een kop koffie gedronken met een verse plak cake. Bij Ontmoetingscentrum Kornalijn hadden zij een echte feestdag. Dit weekend zijn alle verjaardagen gevierd en iedereen voelde zich weer even jarig! Bij De Opmaat vielen de bewoners goed in de prijzen tijdens de voorjaarsbingo. De bingo was erg gezellig en er was een grote opkomst. De bezoekers van Ontmoetingscentrum Zwaluw hebben genoten van een heerlijke pannenkoekenmiddag en de bewoners van Triangel hebben samen met de jonge vrijwilligers zelf pizza's gemaakt. De bewoners hebben erg genoten van het contact én natuurlijk van de pizza!


Met NLdoet is het altijd volop bedrijvigheid bij de locaties. De cliënten genieten dan ook volop van alle activiteiten op de locaties. We willen alle deelnemers enorm bedanken voor zijn/haar inzet en het enthousiasme. Dankzij jullie was NLdoet weer een groot succes!