Geslaagde Week van De Kreek

Geslaagde Week van De Kreek

Afgelopen week van 2 t/m 5 mei vond voor de tweede keer de Week van De Kreek plaats. Het weer was prachtig waardoor er veel bedrijvigheid in de tuin kon plaatsvinden. Er waren verschillende kraampjes met onder andere planten, leuke spelletjes voor de kinderen, poffertjes, een kraampje waar Ipse de Bruggen aanwezig was etc. Iedere dag liepen vele mensen naar binnen om te genieten van de gezelligheid en te kijken wat er zoal aangeboden werd. Op diverse momenten was er live muziek en de stemming zat er dan ook goed in. De week werd feestelijk afgesloten op Bevrijdingsdag met het Rad van Avontuur.

Opbrengst voor onze bewoners
We zijn enorm trots op de opbrengst. De Week van De Kreek heeft, inclusief de voorverkoop vanaf mei 2022 in de hal, liefst € 18.495,00 opgebracht. De opbrengst komt geheel ten goede aan Stichting Vrienden van De Kreek, Sonnevanck en De Hooge Tuinen. Deze vrienden zetten zich geheel in voor onze bewoners van deze locaties met extra’s die niet uit het reguliere (zorg)budget betaald kunnen worden en het leven aantrekkelijker en plezieriger maken. De afgelopen jaren is door de steun van deze vrienden onder meer de corridorkas gerealiseerd, de tuin vernieuwd, een rolstoelfiets aangeschaft etc. Zij zijn dus echte vrienden die ervoor zorgen dat er extra dingen gerealiseerd kunnen worden. Wilt u ook onze vriend worden? Laat het ons dan weten. U vindt meer informatie op www.pietervanforeest.nl/de-kreek.

Iedereen bedankt!
Heel graag bedanken we alle sponsoren, bezoekers, vrijwilligers en iedereen die z’n steentje heeft bijgedragen en natuurlijk de gezelligheid!