Gezellige barbecue in Duinhof

Gezellige barbecue in Duinhof

De officiële opening had al eerder plaatsgevonden, maar gisteren werden de externe partijen en de stuurgroep nog extra bedankt voor de inzet en het harde werken voor de verbouwing. Het eindresultaat is prachtig geworden. Inmiddels is de tuin ook opnieuw aangelegd. In september volgt de beplanting en is het echt klaar.

Alle aanwezigen werden welkom geheten met een heerlijk tropisch drankje. Na een welkomstwoordje en dankwoord van Romy van Luijk, locatiemanager, en Petra de Jongh, voorzitter Raad van Bestuur, onthulde de heer Van Zijl, bewoner van Duinhof, samen met collega Bea een cadeau van de Raad van Bestuur, een prachtig beeld van een ijsvogel die straks een mooi plekje in de tuin zal krijgen.

Zowel de bewoners als de collega’s van Duinhof werden verrast door de attentie van Bouwbedrijf Verbakel en Unica, een cheque van € 1.000. Een mooi gebaar die dan ook meer dan gewaardeerd wordt en goed besteed zal worden. Nogmaals dank hiervoor.

Aansluitend werd samen met de bewoners en gasten van Strandgoed genoten van een heerlijke barbecue waarbij de complimenten voor de koks. Het was een geslaagde middag.