Vitaliteitsweek op onze locaties

Vitaliteitsweek op onze locaties

Afgelopen maandag is de Nationale Vitaliteitsweek van start gegaan! Op onze locaties wordt daar zoals ieder jaar aandacht aangegeven, iedere locatie doet dit op zijn eigen manier.

Een vitale start van de week
Sommige locaties, zoals De Terwebloem, hebben ervoor gekozen om collega's maandagochtend hartelijk te verwelkomen. Collega's kregen daar een heerlijke en gezonde smoothie en een leuke sleutelhanger om de week goed te beginnen! Daarnaast is er in De Terwebloem een heel programma en worden er de hele week leuke en vitale initiatieven georganiseerd. Er staan door heel de locatie schalen met fruit, waar iedereen van kan genieten. 

Activiteiten
Er worden verschillende activiteiten georganiseerd zoals stoelmassages en ontspannende klankschalensessies. De Opmaat en Duinhof hebben de week afgetrapt met een yogales voor collega's, vrijwilligers en ook enthousiaste bewoners. Er gaat ook nog een heerlijke avondwandeling plaatsvinden deze week en om de week af te sluiten worden er heerlijke fruitmanden bezorgd zodat er ook in het weekend genoten kan worden van lekkere vitamines.