Vrijwilligers in het zonnetje gezet voor Nationale Vrijwilligersdag

Vrijwilligers in het zonnetje gezet voor Nationale Vrijwilligersdag

Woensdag 7 december was het de Nationale Dag van de Vrijwilliger. Een mooi moment om onze vrijwilligers, waar wij ontzettend blij mee zijn, in het zonnetje te zetten. Elke locatie gaf op haar eigen manier aandacht aan deze dag. 

Veenhage
Bij Veenhage had Peet Vermeulen de zaal omgetoverd tot café en deed allerlei gezellige spelletjes, muzikale quizzen en zelfs een rondje bingo. Het was reuze gezellig en er werd flink gelachen en plezier gemaakt. De keuken had voor heerlijke hapjes gezorgd waar gretig gebruik van werd gemaakt. Met het cadeautje van Pieter van Foreest vertrok iedereen met een grote glimlach weer naar huis. Het was een fijn middag.

Die Buytenweye
In Die Buytenweye was ook een gezellige bijeenkomst voor de vrijwilligers georganiseerd.  Onder het genot van een hapje en drankje werden de kerstpakketten uitgedeeld. Het was een geslaagde middag! 

Stefanna
In Stefanna hebben de collega’s een Walk of Fame gemaakt voor de vrijwilligers om hen te bedanken en te laten zien dat ze heel erg gewaardeerd worden. Alle vrijwilligers van Stefanna hebben een plekje in de Hall of Fame en het zijn allemaal shots waar ze in actie te zien zijn! De foto's zullen heel de maand december te bewonderen zijn.