“De gasten bloeien op mede door dat extra stukje aandacht!”

Agatha Diepeveen - Vrijwilliger, Strandgoed Ter Heijde

Ik ben Agatha Diepeveen en ik werk sinds november 2016 als gastvrouw (vrijwillig) op Strandgoed Ter Heijde. Strandgoed Ter Heijde logies en respijt, is een logeerhuis voor thuiswonende volwassenen die rekenen op hulp en ondersteuning van hun mantelzorger(s). Met een groot aantal vrijwilligers, ondersteund door zorgmedewerkers, geven wij zorg en aandacht aan onze gasten. Als gastvrouw help je bij het ontbijt, middag- en avondeten. Je zorgt voor koffie en thee voor de gasten en/of hun visite. Maar de belangrijkste taak is het contact met de gasten in de vorm van bijvoorbeeld een praatje, een wandeling, een spelletje of een bezigheid. De gasten bloeien na een dergelijk vakantieperiode helemaal op mede door dat extra stukje aandacht! Ook geeft het ons als vrijwilligers een hoop voldoening, warmte, respect en energie.

Omdat Strandgoed Ter Heijde de komende tijd veel gasten verwacht, zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die net zo enthousiast zijn als ik en mijn fijne collega's. 

Strandgoed Ter Heijde is gesitueerd op de bovenste etage van zorgcentrum Duinhof in Ter Heijde, Arie Tukstraat 2 en draait op zichzelf. Dicht bij het strand en de duinen, dus bij uitstek geschikt voor een wandeling met de gasten met of zonder rolstoel. 

Bent u nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op met Strandgoed via telefoonnummer 06 53910101 of mail naar strandgoed@pietervanforeest.nl.

Of kom vrijblijvend een keer langs en proef gelijk de sfeer en gezelligheid van dit logeerhuis. Zo ben ik tenslotte ook "binnen" gekomen!

Meer informatie vindt u op www.strandgoedterheijde.nl

Pas jij bij Pieter van Foreest? Vind je vacature