Een kijkje in het verbouwde Veenhage

Een kijkje in het verbouwde Veenhage

Onze locatie Veenhage was erg gedateerd en hierdoor aan een opknapbeurt toe, dus werd er vorig jaar gestart met een grootschalige verbouwing. De verbouwing is nog in volle gang, maar toch wilden we graag een korte update delen en foto's van tijdens de verbouwing en het resultaat tot nu toe.

Sfeervol
De huiskamers waar bewoners gezamenlijk kunnen verblijven zijn compleet onder handen genomen, nieuwe kleuren op de muren, een nieuwe keuken en natuurlijk kon de vloer niet ontbreken. Er zijn verschillende sferen aangebracht in verschillende ruimten. Zo is er voor iedereen een plek gecreeërd om zich op zijn of haar gemak te voelen. De cliënten en onze collega's hebben daarnaast ook meegedacht over de inrichting, de kleuren en de sferen die de ruimtes zouden krijgen. Hierdoor is het echt een project van heel Veenhage geworden met tot nu toe al hele mooie resultaten!

Nog niet helemaal klaar...
Ze zijn er nog niet helemaal, maar er zijn al flinke stappen gezet. De meeste huiskamers hebben al een prachtige nieuwe uitstraling en de entree waar de receptie zich bevindt is ook helemaal vernieuwd. Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven van de voortgang van de verbouwing en natuurlijk de eerste beelden van de vernieuwde ruimtes.