Vrijwilligers

Vrijwilliger bij Pieter: doen wat jij leuk vindt

Pieter van Foreest kan altijd wel wat extra vrijwillige handen gebruiken. Heb jij tijd en zin om je steentje bij te dragen? Dan kijken we graag samen met jou waar jouw talenten liggen, wat jij leuk vindt om te doen en bij welke locatie je aan de slag zou willen. Zo onderzoeken we samen wat de beste match is.

Vrijwilliger vacatures Vrijwilligers vertellen

Vele manieren om je steentje bij te dragen

Wil jij alvast wat ervaring opdoen om bijvoorbeeld door te groeien naar een betaalde baan, in de vorm van een maatschappelijke stage? Of heb jij tijdelijk geen baan en ben je op zoek naar sociale activering of re-integratieactiviteiten? Ook dan ben je bij ons van harte welkom!

Het werk van een vrijwilliger heeft vele vormen. Of je regelmatig of af en toe langskomt, het wordt altijd enorm gewaardeerd. Een spelletje doen, het onderhouden van de tuin, voorlezen, helpen koffie en thee schenken, het ondersteunen van de receptie of technische dienst, jouw eigen hobby uitvoeren samen met onze cliënten, wandelen, uitjes en activiteiten (helpen) organiseren of gewoon even een praatje maken. Er zijn talloze manieren om je steentje bij te dragen

Interesse?

Ben jij op zoek naar een zinvolle en dankbare tijdbesteding? Of ben je om andere redenen op zoek naar vrijwilligerswerk? Bekijk dan de vrijwilligersvacatures. Staat er niets tussen wat jou aanspreekt dan zijn we heel benieuwd wat je zelf graag zou willen doen! Neem dan contact op met de contactpersoon op de locatie of mail naar vrijwilligers@pietervanforeest.nl. Samen kijken we dan naar een mooie match.