Vrijwilliger bij Pieter

Vrijwilliger bij Pieter

Vrijwilligers zijn ontzettend belangrijk voor onze organisatie. Ze leveren, direct of indirect, een onmisbare bijdrage aan het welbevinden van onze cliënten en ondersteunen onze medewerkers. Samen met de hulp van onze medewerkers en vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor de best mogelijke zorg voor onze cliënten. Wat krijg je er dan voor terug? Je bent van betekenis voor je oudere medemens en dat geeft een hoop voldoening. Daarnaast kan vrijwilligerswerk zelfs leiden tot een betaalde baan, als je die ambitie hebt!

Wat kun je van ons verwachten?

Als vrijwilliger kun je rekenen op goede begeleiding, ondersteuning en zo nodig ook training. Zo kan je jezelf blijven ontwikkelen op diverse gebieden via GoodHabitz. Daarnaast blijven we met jou in gesprek over jouw wensen en behoeften. Ook als je ambitie hebt om door te groeien naar een betaalde baan in de zorg, kijken we graag met je mee om dit mogelijk te maken. Daarnaast ben je verzekerd en ontvang je, indien van toepassing, een vergoeding voor gemaakte onkosten. Alle afspraken leggen we vast in een samenwerkingsovereenkomst. Zo weten we beiden goed waar we aan toe zijn.

Daarnaast spreken we onze dank uit door middel van een presentje. Als vrijwilliger biedt je namelijk net dat extraatje aan onze cliënten en daar zijn we dankbaar voor.

Contactpersoon op locatie

Op iedere locatie is er een vast persoon die het aanspreekpunt is voor de vrijwilligers van de betreffende locatie. Hij/zij is werkzaam vanuit de locatie en biedt de vrijwilligers begeleiding en ondersteuning. Heb je vragen, problemen, ben je een keer verhinderd of doe je liever iets anders? Dan kun je bij deze persoon terecht.

Vrijwilliger bij Pieter

Interesse?

Ben jij op zoek naar een zinvolle en dankbare tijdbesteding? Wil jij ons ondersteunen? Bekijk dan de vrijwilligersvacatures. Staat er niets tussen wat jou aanspreekt of heb je zelf nog andere goede ideeën? Neem dan contact op met de contactpersoon op de locatie of mail naar vrijwilligers@pietervanforeest.nl. Samen kijken we dan naar een mooie match.