Beroepsopleidingen (BBL)

Foreestcollege: beroepsopleidingen

Pieter van Foreest vindt het belangrijk dat alle collega’s zich een leven lang kunnen blijven ontwikkelen. Met het Foreestcollege bieden wij een aantrekkelijk en innovatief aanbod van ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden.

Vind je opleiding

Functiegroep
Plaatsen en regio's
(Zorg)onderdeel
Locaties
Zoek vacatures

Ons aanbod draagt bij aan

  • de ontwikkelbehoeftes van alle medewerkers, in zorg én ondersteunende functies
  • wat de toekomstige organisatie en haar cliënten van medewerkers vraagt
  • het welbevinden van cliënten
  • medewerkers die samen met trots bij Pieter van Foreest werken

Daarnaast stimuleren wij het leren van en met elkaar.

Opleiden met baangarantie

Naast ons ontwikkel- en opleidingsaanbod bieden wij bij Pieter van Foreest de mogelijkheid om te werken en te leren tegelijkertijd. Dit wordt ook wel de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) genoemd. We zijn door het kenniscentrum SBB aangewezen als erkend leerbedrijf. We werken nauw samen met het ROC Mondriaan. Regelmatig is er afstemming tussen de docenten van het ROC en de praktijkopleiders van Pieter van Foreest. Deze unieke samenwerking garandeert een uitstekende leerschool. Als leerling maak je deel uit van een zorgteam en krijg je professionele praktijkbegeleiding. Het team waarin je samenwerkt, bestaat uit gemotiveerde collega’s met passie voor de cliënt. Samenwerken, verbinden, eigen inbreng, voor elkaar klaarstaan en elkaar aanvullen zijn voor ons een vanzelfsprekendheid. Op deze manier is er een optimale afstemming tussen theorie en praktijk!

Zodra jij bij ons komt werken en leren, krijg je een contract voor de duur van de opleiding. We bieden baangarantie bij goed functioneren na het behalen van je opleiding. Bij Pieter van Foreest hebben leerlingen ook een stem in de OR.

Ben je benieuwd naar onze werk-leer trajecten en wil je hier meer over weten? Klik dan op een van de onderstaande opleidingen.

Heb je vragen?

Heb je meer informatie nodig of wil je je graag aanmelden? Neem dan contact op met Recruiter Opleiden, Sanne Kartopawiro, via opleiden@pietervanforeest.nl.