Waarom Pieter van Foreest?

Waarom (werken) bij Pieter van Foreest?

Wil jij samen met 3600 collega's en 1500 vrijwilligers hét verschil maken voor de ouderen in de regio Delft, Pijnacker-Nootdorp, Westland en Midden-Delfland? Wil jij jouw expertise gebruiken om de ouderenzorg nog verder te verbeteren? Wil je graag werken bij een organisatie die vooruitloopt en die aandacht heeft voor innovatie in de ouderenzorg?
Dan is een baan bij Pieter van Foreest, dé ouderenzorgorganisatie in de regio, echt iets voor jou! 

Werken bij Pieter van Foreest, de expert op het gebied van ouderenzorg in de regio

Als grote ouderenzorg aanbieder in de regio Delft, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en het Westland zetten we alles op alles om onze bewoners en cliënten de best mogelijke en persoonlijke zorg te bieden. Dat doen we samen, persoonsgericht en vanuit onze expertise. 

Welkom! We kunnen jouw expertise gebruiken

Nederland vergrijst en dat betekent ook een groei in het aantal ouderen die mogelijk zorg nodig hebben. We hebben veel mensen nodig om die zorg ook te kunnen blijven bieden. Werken in de ouderenzorg is waardevol. Of je nu werkt in de directe zorg of als behandelaar of zorgspecialist in één van onze vele woonzorglocaties of in de thuiszorg. Of dat je werkt bij één van de ondersteunende diensten, zoals management, financiën, techniek, P&O, marketing & communicatie, facilitair of ICT. Jij kunt met jouw expertise hét verschil maken.

Blijven leren en innoveren

Pieter van Foreest is een grote werkgever en dat heeft voordelen. Zo zijn er vele mogelijkheden op het gebied van opleiden en ontwikkelen voor collega's via ons eigen ForeestCollege. Ook innovatie en onderzoek hebben wij hoog in het vaandel staan. Ouderen blijven over het algemeen steeds langer thuis wonen en met het gebruik van diverse technologische ontwikkelingen is dat vaak ook mogelijk. Bij Pieter van Foreest kijken we altijd vooruit, op zoek naar de juiste mensen en op zoek naar ondersteunende technologische oplossingen om de juiste zorg te kunnen blijven verlenen. We omarmen innovaties die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van onze cliënten en innovaties die bijdragen aan het verlichten van de werkzaamheden van onze collega's.

Persoonlijk contact

Het vinden van de juiste persoon voor de juiste plek, dat is waar onze recruiters experts in zijn. Opleiding, motivatie, wensen, de persoonlijke situatie. Al deze factoren spelen mee bij het vinden van de juiste baan voor jou. Weet je niet zo goed of een vacature bij je past? Wil je in de zorg werken maar zie je geen geschikte vacature? Ga in gesprek met één van onze recruiters, bespreek je wensen en mogelijkheden en samen kijken wij waar jij het beste tot je recht komt. De recruiters zijn per mail te bereiken via werken@pietervanforeest.nl of telefonische via 015-5155050. 

Wil jij samen met 3600 collega’s onderdeel zijn van één van de vooruitlopers in de ouderzorg? Dan is een baan bij Pieter van Foreest, dé ouderzorgorganisatie in de regio, echt iets voor jou!

Vacatures   Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden   Ontmoet je collega's