Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Natuurlijk word je goed beloond als je bij ons werkt. Naast de regelingen die de CAO VVT biedt, hebben wij een breed scala aan aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden

Naast alle arbeidsvoorwaarden die hieronder beschreven staan, bieden wij leuke extra's in ons meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden. Je profiteert dan onder anderen van de volgende voordelen:

 • Ben je toe aan een nieuwe fiets? Neem dan deel aan onze fietsregeling
 • Verkoop van bovenwettelijke verlofuren
 • Betaal je opleiding voordelig uit het meerkeuzesysteem
 • Voordelig kopen van elektronica
 • Wil je eerder met pensioen of een sabbatical? Het is mogelijk in het Balansbudget
 • Voordelig een dagje weg of sparen voor een leuk product? Via Fun bij Pieter is dit mogelijk.
 • Via ons kun je voordelig een fiets leasen
 • Lekker sporten met korting? Wij betalen een deel van je abonnement
 • Heb je een keer behoefte aan een langere vakantie? Dan kun je deze extra verlofuren inkopen

Werkzekerheid

Bij Pieter van Foreest bieden we je graag werkzekerheid. In zorgfuncties werk je daarom altijd toe naar een vast dienstverband. We nemen altijd even de tijd om aan elkaar te wennen. Dat is wel zo fijn voor jou en ook voor ons. Zijn we allebei tevreden, kunnen we daarna snel een vast dienstverband bieden.

Vitaliteit, duurzaamheid en werkplezier 

Bij Pieter van Foreest willen we dat jij gezond en met plezier je werk kunt doen. Vitaliteit, duurzaamheid en werkplezier zijn daarbij enorm belangrijk.

 • Vitaliteit draait om de energie en de kracht waarmee je als mens emotioneel, fysiek en mentaal in het leven staat.
 • Duurzaamheid gaat over jouw duurzame inzetbaarheid voor nu én later.
 • Werkplezier gaat over het plezier dat je aan je werk beleeft.

En dat kan alle drie op verschillende manieren. Immers zoveel mensen, zoveel wensen. Het is belangrijk dat je jezelf kunt zijn en kunt doen wat bij jou past. In de afgelopen jaren heeft Pieter van Foreest daarom uiteenlopende mogelijkheden en voorzieningen opgezet van het ForeestCollege met opleidingen tot coaching mogelijkheden en van pensioenadvies tot hulp bij privéproblemen. En niet te vergeten een fitnessvergoeding/korting op de sportschool, fietsregeling, beeldschermbrillen, fun bij pieter en veel meer. 

In gesprek

Samen met je leidinggevende ga je regelmatig in gesprek over deze thema's. Ze spelen immers een rol bij jouw persoonlijke inzetbaarheid nu en in de toekomst. 

Jouw rooster

De zorg staat nooit stil, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Pieter van Foreest is een continu bedrijf en dat maakt het eigenlijk ook leuk. Jouw werktijden en werkdagen zijn in overleg. Je kunt natuurlijk altijd je voorkeur opgeven voor een vaste vrije dag. Samen met jouw leidinggevende en in samenhang met jouw team kijk je naar de mogelijkheden.

Thuiswerken

Heb je een functie waarbij het mogelijk is om vanuit huis/hybride te werken, ook dat behoort dan tot de mogelijkheden. Hier staat bovendien een thuiswerkvergoeding tegenover. 

Uitjes met je team

In ieder team worden van tijd tot tijd leuke activiteiten georganiseerd passend bij het team. Van speurtocht tot escaperoom. En van hightea tot borrelmiddag of avond. Samen maak je het gezellig.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Het Foreestcollege!

Pieter van Foreest vindt het belangrijk dat alle collega’s zich een leven lang kunnen blijven ontwikkelen. Met ons eigen Foreestcollege bieden wij een aantrekkelijk en innovatief aanbod van ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden. Je kunt je specialiseren, je expertise verbreden, trainingen volgen of zelfs complete leerwerktrajecten volgen (BBL opleiding). Er is veel mogelijk en er is altijd wel iets voor je bij. Leer je mee?

Ruimte voor ontwikkeling

Ook is er ruimte voor jouw persoonlijke- en voor teamontwikkeling. Denk hierbij aan een inspirerende dag, in gesprek met mogelijkheden, het bezoeken van symposia en bijeenkomsten intern en extern. Vraag er gerust naar bij je leidinggevende.

Vakantiedagen

Kom je bij ons werken, dan biedt de cao een ruime verlofregeling. Bij een fulltime werkweek van 36 uur, ontvang je 144 verlofuren en daarbij 58,4 bovenwettelijke verlofuren en 35 extra bovenwettelijke verlofuren op jaarbasis. Heb je daar nog niet genoeg aan? Dan zijn er zelfs ook nog mogelijkheden om extra verlofuren of dagen op te sparen en/of aan te kopen.

Vakantiegeld

Bij vakantiedagen hoort natuurlijk ook vakantiegeld. In de maand mei ontvang je 8% vakantiegeld van je bruto maandsalaris * 12 maanden. 

Eindejaarsuitkering

Jaarlijks ontvang je in de maand november ook een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto maandsalaris * 12 maanden.

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden

Reiskosten

Je ontvangt op basis van de CAO VVT een reiskostenvergoeding voor jouw woon/werkverkeer. Daarnaast krijg je bij Pieter van Foreest de mogelijkheid om deel te nemen aan de regeling extra reiskosten. Je kunt dan (een deel van) je bruto eindejaarsuitkering inruilen voor een netto extra vergoeding van reiskosten. Dat levert jou netto meer op. Dat is mooi meegenomen! Reis je voor je functie tussen verschillende locaties of naar externe afspraken, dan declareer je deze kosten uiteraard ook. 

Collectiviteitskorting op zorgverzekeringen 

Met verschillende zorgverzekeraars hebben wij collectiviteitskortingen afgesproken met passende extra's en eventuele kortingen op je aanvullende verzekeringen. Deze afspraken worden jaarlijks vernieuwd. Vergelijk hier de verschillende zorgverzekeraars.

Pensioenbijdrage

Het klinkt wellicht ver weg, maar het is nu al belangrijk om te zorgen voor later. Pieter van Foreest is aangesloten bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFWZ). Wij dragen ongeveer 50% bij aan jouw pensioen voor later. 

Aanbrengpremie

Heb je een vriendin, kennis of familielid die een baan zoekt en die helemaal past binnen onze organisatie. Breng die persoon dan bij ons aan en verdien daarmee de aanbrengbonus. Uiteraard krijg je deze bonus pas als jezelf ook eerst bij ons in dienst bent. Medewerkers die via aanbeveling binnenkomen zijn sneller ingewerkt en voelen zich, net als de collega’s die hen hebben aanbevolen, meer betrokken bij de organisatie!

Foreest op Reis

Samen met je collega's op pad, nieuwe dingen ontdekken en leuke uitjes maken. Regelmatig organiseren een aantal enthousiaste collega's van Foreest op Reis uitstapjes en meerdaagse reizen waar je aan deel kunt nemen. Uiteraard niet voor niets, je betaalt zelf een bijdrage, maar wat leuk is...Pieter van Foreest betaalt ook een stukje mee! Want elkaar leren kennen in een ongedwongen sfeer is enorm belangrijk.  

Enthousiast geworden?

Wil jij samen met 3600 collega’s onderdeel zijn van één van de vooruitlopers in de ouderzorg? Dan is een baan bij Pieter van Foreest, dé ouderzorgorganisatie in de regio, echt iets voor jou!

Vacatures   Waarom Pieter van Foreest?   Ontmoet je collega's