Onderzoek en innovatie

Onderzoek en innovatie

Pieter van Foreest vindt het belangrijk dat de zorg blijft vernieuwen en innoveren. Wij omarmen innovatie en werken daar waar mogelijk mee aan (wetenschappelijke) onderzoeken en innovatieve projecten.

Innovatie

Innovaties volgen elkaar in een rap tempo op. De belangstelling voor innovaties, die de kwaliteit van leven kunnen verbeteren, is groot en de vraag van (toekomstige) cliënten naar deze innovatieve ondersteuning groeit.

Samen met universiteiten, hogescholen en andere kennis- en opleidingsinstituten werkt Pieter van Foreest aan de toekomst door kennis met elkaar te delen, onderzoek te doen en nieuwe inzichten te implementeren. Op dit moment werkt Pieter van Foreest mee aan verschillende onderzoeken. Leer hier meer: pietervanforeest.nl/over-ons/wetenschappelijk-onderzoek 

Wetenschappelijk onderzoek

Regelmatig ontvangen we verzoeken om onderzoek te mogen doen. Daar zijn we uiteraard heel blij mee. Echter, onze cliënten zijn kwetsbaar en wonen of verblijven binnen Pieter van Foreest in een omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn en waar ze zich veilig voelen. Daarom vindt er een strenge selectie plaats of de studentvraag van toegevoegde waarde is voor onze cliënten en of deze kan worden uitgevoerd.

Vul onderstaand formulier zo volledig mogelijk in zodat wij een goed beeld krijgen van jouw vraag. 

Document mag alleen een word, txt of pdf bestand zijn van maximaal 2MB.