Certificatie in de Zorg voor Hulp bij Huishouden, Ontmoetingscentra en Thuiszorg

Certificatie in de Zorg voor Hulp bij Huishouden, Ontmoetingscentra en Thuiszorg

Iedere dag zetten onze collega’s zich in voor het welzijn van de cliënten, ongeacht waar ze werken. Zo ook de collega’s die zorg, hulp en ondersteuning bieden in de thuiszorg, ontmoetingscentra en hulp bij het huishouden. Ze doen dit met veel enthousiasme en passie en signaleren ook vroegtijdig wanneer er extra hulp nodig is.

Certificatie in de Zorg
Eerder hebben er audits plaatsgevonden waar door een onafhankelijk onderzoeks- en certificatiebureau, Certificatie in de Zorg, onder andere gekeken is naar de waarde (betekenis) van de ondersteuning voor de cliënt en wat de bijdrage is van de manier waarop het georganiseerd is. Het bureau is eveneens van mening dat er pas kwaliteit geleverd kan worden als je elkaar goed kent, zowel als collega’s onderling en het kennen van de cliënten. Dat sluit mooi aan bij de visie van Pieter van Foreest. We zijn blij om te melden dat het keurmerk ‘Certificatie in de Zorg’ wederom gehaald is.

Hulp bij Huishouden in top 3 van best scorende zorgaanbieders in de regio
Daarnaast vindt jaarlijks een cliënttevredenheidsonderzoek plaats. We zijn ongelofelijk trots om te melden dat de collega’s van Hulp bij het Huishouden een plaats hebben behaald in de top 3 van best scorende zorgaanbieders Hulp in het Huishouden in de regio Delft, Midden-Delfland en Westland met een gemiddeld cijfer van 8,5!  Een geweldige prestatie! Complimenten voor alle collega’s voor hun enorme inzet en cliëntgerichtheid.

 Graag delen we enkele van de punten vanuit de terugkoppeling van de audit:

 Vorig jaar viel ons de gedrevenheid en het planmatig werken al op. Dit jaar is opnieuw duidelijk dat Pieter van Foreest gericht werkt aan kwaliteit. Mensen werken goed, intensief, laagdrempelig en vanzelfsprekend met elkaar samen.’

 ‘Er wordt echt gebruik gemaakt van elkaars kennis en inzichten over de cliënt en gewoonten. Het is niet zelden de huishoudelijk hulp die de cliënt langer meemaakt en daardoor beter zicht heeft op wat er gebeurt. Deze signalerende rol wordt volop erkend.’ 

 #samen #bovenverwachting #complimenten #trots