Geslaagde Kick-Off Jong Pieter

Geslaagde Kick-Off Jong Pieter

Op 7 maart jl. was de kick-off van Jong Pieter, onze personeelsvereniging voor jonge collega's. De kick-off werd georganiseerd in Delft, jonge collega's vanuit verschillende locaties en met verschillende functies zijn eropaf gekomen. Zij kwamen samen om meer te weten te komen over Jong Pieter, maar ook om elkaar te leren kennen, kennis te delen en natuurlijk voor de gezelligheid.

Kick-off
De kick-off begon met een introductie over Jong Pieter, de personeelsvereniging werd toegelicht met de daarbijbehorende activiteiten die voor dit jaar gepland staan. De activiteiten sluiten aan op resultaten die eerder uitgevraagd zijn bij onze jonge collega's door middel van een enquête. Er zal in het tweede kwartaal van dit jaar een leuke activiteit georganiseerd worden, op dit moment lijkt het erop dat dit een escape room challenge gaat zijn. In het derde kwartaal zal er een symposium zijn en het jaar wordt afgesloten met een eindejaarsborrel. Jong Pieter hoopt jonge collega's bij elkaar te brengen, te binden en te boeien op een informele sfeer. 

Muziekbingo en borrel
Het was na de introductie tijd voor gezelligheid! Er was een muziekbingo, met vier rondes. De bingo werd gespeeld in teams van twee spelers en elke ronde konden er prijzen worden gewonnen. In totaal waren er dus acht winnaars! Nadat alle bingos waren goedgekeurd, de rondes gespeeld en de prijzen uitgereikt waren, was er een afsluitende borrel. Lekkere hapjes en drankjes en elkaar leren kennen, er werd veel gekletst. 

Het was een geslaagde eerste bijeenkomst en we kijken uit naar meer van zulke gezellig bijeenkomsten, met leuke activiteiten die aansluiten op de wensen van onze jonge collega's!