Thuiszorg Pieter van Foreest voor vierde keer op rij in Top van ZorgkaartNederland!

Thuiszorg Pieter van Foreest voor vierde keer op rij in Top van ZorgkaartNederland!

Voor het vijfde jaar op rij maakt ZorgkaartNederland de best gewaardeerde zorgorganisaties van het jaar bekend. Vandaag, dinsdag 5 maart 2024, is het een dag van feestelijke trots voor zorgorganisatie Pieter van Foreest. Zij staan voor de vierde keer op rij in de Top van best gewaardeerde zorgorganisaties op Zorgkaart Nederland in de categorie wijkverpleging/thuiszorg.

Pieter van Foreest ontving een indrukwekkend gemiddeld cijfer van 9,3 van de cliënten en hun naasten. Ook scoorden zij bijzonder goed op het thema Samen Beslissen, waar de Patiëntenfederatie dit jaar de focus op had gelegd.

Tijdens een bijeenkomst over positieve gezondheid bij Pieter van Foreest werden de collega’s van de wijkverpleging, thuiszorg, specialistisch team en casemanagement, verrast door twee vertegenwoordigers van de Patiëntenfederatie, vergezeld door Gert-Jan Waterink, lid van de Raad van Bestuur van Pieter van Foreest. Samen overhandigden zij symbolisch de Top 2023 aan het trotse team van Pieter van Foreest.

Frank Kardolus, manager Thuiszorg bij Pieter van Foreest, deelde zijn enthousiasme: "We zijn enorm trots dat we voor de vierde keer op een rij in de Top 10 van ZorgkaartNederland staan. Het is een groot compliment voor onze organisatie en in het bijzonder voor onze zorgtoppers die zich iedere dag inzetten voor onze cliënten."

Pieter van Foreest dankt alle medewerkers en betrokkenen voor hun toewijding en inzet, en feliciteert ook de andere zorgorganisaties die deze erkenning hebben ontvangen. De organisatie blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige zorg en waardeert de gedeelde ervaringen op ZorgkaartNederland, samen streven we naar een betere gezondheidszorg voor iedereen.

Pieter van Foreest feliciteert de collega’s met het behalen van de plek in de Top 5 wijkverpleging van ZorgkaartNederland 2023 en dankt iedereen die een waardering heeft geplaatst!

Over ZorgkaartNederland:
ZorgkaartNederland is de grootste keuzewebsite voor de Nederlandse gezondheidszorg, waar duizenden mensen wekelijks hun ervaringen delen om gezamenlijk de zorg te verbeteren. Traditiegetrouw maakt ZorgkaartNederland de best gewaardeerde zorginstellingen per zorgsector bekend. De waarderingen tussen 1 januari en 31 december 2023 hebben Pieter van Foreest opnieuw als een van de best gewaardeerde zorgorganisaties van Nederland gepositioneerd.