Verpleegkundigen uit Indonesië krijgen workshop Modern Energy Tapping

Verpleegkundigen uit Indonesië krijgen workshop Modern Energy Tapping

Tijdens de Beursvloer afgelopen September ontmoette Esther Verweij, Jacqueline Besseling van Praktijk Oké. De Beursvloer is er om matches te maken en vervolgens iets voor elkaar te betekenen. Esther en Jacqueline matchen en zijn dus met elkaar in contact gebleven om te kijken wat er mogelijk was. Esther, die als projectleider erg betrokken is bij de verpleegkundigen uit Indonesië vroeg Jacqueline om een workshop te geven. De workshop heeft in december plaatsgevonden.

Geslaagde workshop
De 18 jongens en meiden begonnen enthousiast aan de workshop, er kwamen logischerwijs en aantal emoties vrij, dat hoort bij een workshop Modern Energy Tapping. De gehele groep heeft er veel van geleerd en zij kunnen deze techniek nu in dagelijkse situaties toepassen. Uiteraard hebben zij na de workshop nog gezellig nagepraat met elkaar en was het met deze afsluiting een zeer geslaagde en leerzame middag!

Modern Energy Tapping
Modern Energy Tapping houdt eigenlijk in dat je gevoelens als stress, spanning en onrust los kunt laten. Je kunt beter omgaan met emoties, ervaringen verwerken en faalangst onder controle krijgen. Dit door je door ademhalingsoefeningen en tikpunten oftewel energiepunten. Je leest er meer over op de website van Jacqueline.