Pas jij het jasje?

Voor iedereen een jasje dat past

Bij Pieter van Foreest vinden we het belangrijk dat iedereen zichzelf kan zijn en werk kan doen waar jij gelukkig van wordt. Wij zijn ervan overtuigd dat we voor iedereen een jasje hebben dat past. We nodigen je dan ook van harte uit om een keer een jasje te komen passen, misschien ga je wel voor het jasje van helpende, verzorgende of verpleegkundige? We ontmoeten je graag. 

Jezelf zijn

Jezelf zijn is bij Pieter van Foreest enorm belangrijk. We kijken naar de persoon. Wie ben je, wat past bij jou, wanneer voel jij je het prettigst. Dit doen we voor de kwetsbare ouderen waar we voor zorgen maar ook voor onze collega's. Want je bent op je best, als jij jezelf kunt zijn. 

Trek jij het jasje aan?

Ben jij nieuwgierig geworden? Ben je benieuwd of het Pieter van Foreest jasje jou ook past? Onze recruiters gaan graag samen met jou op onderzoek uit. Benieuwd waar en wanneer je ze kan ontmoeten? Tijdens het 'Pas het jasje'-event kun jij al je vragen stellen, kennismaken, rondneuzen en ontdekken wat bij jou past.

Misschien ben jij er al helemaal uit en trek jij het Pieter van Foreestjasje aan. Je bent van harte welkom! Bekijk onze vacatures en solliciteer naar jouw droombaan. 

Pas het jasje   Vacatures