De Hooge Tuinen viert 10-jarig bestaan met feestweek

De Hooge Tuinen viert 10-jarig bestaan met feestweek

Zondag 11 juni vierde De Hooge Tuinen haar 10-jarig bestaan. Wie jarig is viert feest en daarom vond van 6 t/m 11 juni een gezellige feestweek plaats. Het programma zat boordevol leuke activiteiten.

Feestelijke activiteiten
Dinsdag 6 juni werd de week feestelijk geopend met een optreden van popgroep Ruby. Er kwamen allerlei leuke liedjes voorbij en de sfeer zat er al snel in. De kinderen van basisschool Hoogvlieger kwamen woensdag langs om samen met de bewoners te gaan bloemschikken. De tijd vloog voorbij en er zijn prachtige stukken gemaakt. Donderdag 8 juni werd er enthousiast meegedaan met de bingo.

‘Circus in de zorg’
De hele week scheen volop de zon en konden de bewoners genieten van een heerlijk ijsje in de nieuwe tuin die binnenkort ook officieel geopend wordt. Het hoogtepunt was toch wel het ‘Circus in de zorg’.  Ondanks het hitteprotocol wat van kracht was, was het animo hiervoor groot. Samen met de familie, vrijwilligers en medewerkers genoten de bewoners van dit spektakel. Uiteraard was er taart op alle afdelingen op 11 juni om het te vieren.

Het was een fantastische week waar iedereen volop van genoten heeft.