Queen for a Day!

Queen for a Day!

Het begon met een actie rondom Koningsdag. Collega's konden elkaar nomineren voor King of Queen for a day. De nominaties gingen gepaard met mooie verhalen en redenen om iemand te nomineren. 

Onmogelijk opgave
Het was natuurlijk onmogelijk om een winnaar te kiezen, want alle nominaties hadden prachtige redenen. Ze gingen van "Jij brengt de vrolijkheid op de afdeling" naar "Je staat altijd voor ons klaar". De winnaar hebben we dus laten kiezen door een willekeurige keuze programma.

Verrassing!
De winnares, in dit geval, is op passende wijze verrast. Ze is door degene die haar opgegeven heeft overvallen met een partypopper, mooie woorden en een cadeautje voor zichzelf en om te delen. Het was wel even een emotioneel moment, maar ook dat hoort erbij. Ze kon het in ieder geval heel erg waarderen en het was een geslaagde actie! Natuurlijk hebben we alle andere genomineerde collega's ook nog een kleinigheidje gestuurd, omdat het eigenlijk allemaal Kings & Queens zijn!

Werkplezier
Werkplezier is natuurlijk een belangrijk onderdeel van je werkdag, misschien wel het belangrijkste onderdeel. We proberen regelmatig collega's in het zonnetje te zetten door intern acties uit te zetten, waar collega's aan mee kunnen doen. Deze Koningsdag actie is een voorbeeld, maar ook fotowedstrijden en zoektochten op ons intranet.